Årsstudium i engelsk

Årsstudium i engelsk
  • Oslo
  • Årsstudium
  • 60 poeng
  • Høst
Frist 15. april Søk her
Engelskspråklig språk og kultur er stadig viktigere i en globalisert verden. Det er viktig å kunne kommunisere og uttrykke seg på korrekt engelsk, både skriftlig og muntlig. Engelsk årsstudium gir også et godt grunnlag for videre studier i engelsk.

Hva lærer du

Bruk av språk er kulturelt betinget, og i engelsk årsstudium får du en bred kunnskap om engelskspråklig litteratur, samfunnsliv og språk. Kunnskap og ferdigheter knyttes videre til engelsk didaktikk og undervisning av faget. Det vil være arbeid med ulike tekster og språklige problemstillinger tilpasset barn, ungdom og voksne. Studiet bidrar til å utvikle kreative, analytiske, skriftlige og muntlige ferdigheter.

Hvor kan du få jobb

Studiet vil sammen med godkjent pedagogisk utdanning og tilleggspraksis gi undervisningskompetanse i engelsk på grunnskolens trinn 5-10. Årsstudium i engelsk kan også brukes innen kulturformidling, informasjonsarbeid og internasjonalt arbeid m.m.

Studiets oppbygning

Undervisningen foregår på campus Oslo. Deler av studiet kan bli noe nettbasert. Studiet inneholder en ukes studieopphold i ved det norske studiesenteret i York. Se mer info i studie- og emneplan.